Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats a la Gaspar - LaGaspar
22387
post-template-default,single,single-post,postid-22387,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats a la Gaspar

Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats a la Gaspar


Dijous 7 es va inaugurar a La Gaspar (Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps) l’exposició de treballs fets en els Tallers de Gravat i Serigrafia, corresponent al curs 2017-2018.
Va obrir l’acte la directora de la Gaspar, Raquel Camacho, agraint la feina realitzada per professors i alumnes a l’Escola Oberta, nom que rep l’àmplia oferta educativa de l’Escola d’Art en horari de tarda, al marge dels estudis reglats o cicles formatius que s’imparteixen al matí. Aquesta exposició és l’expressió de la important activitat artística, i de molt nivell, que l’escola genera i serà capaç de generar en el futur.
​L’apas​sionant món​ de l​’edició seriada, ​feta​ amb serigraf​ia, estampats sobre roba, paper…o d’altres superf​ícies, així com l’edició d’impres​sions calcogràfiques, amb puntes seques, aiguatintes, fotosolars… ofereixen a l’alumnat​ ​una experimentació constant a la recerca d’all​ò​ que els intere​ssa.
Per formar part d’aquests tallers no cal tenir-ne coneixements previs. El contingut del taller de gravat s’adapta a cada alumne vetllant per una correcta realització i execu​ció ​tècnica.
Aquests dos tallers s​ón impartits pels professors. Josep Mª Rosich ​I Jaume Enrich, dos professional de reconeguts en l’àmbit del disseny graphic I la il.lustració.
Aquesta exposició representa una selectiva mostra d’aquests treballs que restaran exposats fins el dia 30 d’aquest mes i la inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix La Gaspar, serà durant de l’11 al 22 de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.