La Gaspar col·labora amb Espai d'Arts  - LaGaspar
22386
post-template-default,single,single-post,postid-22386,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar col·labora amb Espai d'Arts 

La Gaspar col·labora amb Espai d'Arts 

Un curs més l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada ha col·laborat amb l’Espai d’Arts Escola de Dansa d’Igualada amb la realització del cartell Mostra’m Dansa i Festival Dansa.
La proposta ha estat guiada pel professor Aureli Sendra i realitzada dins el Mòdul de Projectes de 2n de gràfica publicitària. Paral·lelament s’han treballat les imatges dins el Monogràfic de Fotografia que es realitza a l’Escola Oberta sota la tutorització del mateix professor.
El cartell triat és de l’alumne Francesc Roca de Gràfica Publicitària i les fotografies recauen en Laura Orejuela i Teresa Beltran alumnes del monogràfic. Amb aquests projectes reals l’escola vol acostar el seu alumnat al món professional.
Donem les gràcies a la col·laboració de les models, les ballarines Marta Canales i Berta Búrria d’Espai d’Arts.
L’Escola La Gaspar ofereix estudis reglats, cicles formatius d’arts plàstiques i disseny, i també una formació molt àmplia en diferents disciplines dins la programació de l’Escola Oberta, les inscripcions per aquests monogràfics és de l’11 al 22 de juny i podeu consultar-ne la programació a la web de l’escola.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.