L'Empremta exposa els treballs del projecte guiat de fotografia de La Gaspar - LaGaspar
22385
post-template-default,single,single-post,postid-22385,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Empremta exposa els treballs del projecte guiat de fotografia de La Gaspar

L'Empremta exposa els treballs del projecte guiat de fotografia de La Gaspar


Durant el mes de juny, la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova acull una nova exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada. A l’exposició s’hi podran veure els treballs realitzats per l’alumnat dels monogràfics de projecte guiat de Fotografia durant el curs 2017-2018, impartits pel professor Aureli Sendra. Aquesta és una mostra de l’activitat artística que l’escola duu a terme en horari de tarda, els dilluns i dimarts, dins l’oferta educativa dirigida a adults, que experimenta en el llenguatge fotogràfic, ja sigui en la presa de la imatge com en el seu posterior tractament amb programes de retoc digital.
L’escola La Gaspar ofereix una àmplia oferta de cursos monogràfics artístics, tecnològics i de pell, dins el seu programa descola oberta, entre els quals hi ha el de Fotografia. El període d’inscripció a aquests cursos comença el proper dilluns dia 11 de juny i acaba el 22 de juny. Per a més informació veure la Revista d’ensenyaments Artístics d’Igualada on apareix la informació de tots els cursos disponibles o trucant a l’escola 93 805 52 62.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.