2n premi al concurs LGTBI per l’Escola La Gaspar - LaGaspar
2805
post-template-default,single,single-post,postid-2805,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

2n premi al concurs LGTBI per l’Escola La Gaspar

2n premi al concurs LGTBI per l’Escola La Gaspar

El dia 9 de maig, durant les Jornades d’Art i Disseny organitzades pel Departament d’Ensenyament, les alumnes Azahara R. Soria, Cristina Homs i l’alumne Marçal Rosell, van rebre el segon premi, atorgat pel Departament de treball i l’associació SVS Acció en blau, en el concurs per dissenyar un cartell per difondre el respecte a la diversitat sexual i de gènere i l’acolliment a les residències de persones grans, casals i centres cívics de Catalunya.
La temàtica de la proposta del projecte premiat es centra en la realitat transsexual, fent servir el mirall com a recurs simbòlic i reforçant el missatge amb el lema “Vull ser qui sóc”.
El i la model són en Jordi Griset i la professora Ester Comenge, que van cedir la seva imatge després d’un matí sessió de fotos a l’escola coordinada pel professor Aureli Sendra.

En aquest projecte Talent Art que posa en relació les escoles d’art i disseny amb les empreses, hi ha participat l’alumnat de 1r curs de Gràfica Publicitària i s’ha realitzat dins de les unitats formatives que imparteixen les professores Raquel Camacho, Ester Comenge i Patrícia Carreño, qui ha coordinat el projecte.

Enhorabona, alumnes, pel merescut premi!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.