Els alumnes d’Assistència al Producte Gràfic Imprès visiten el Museu Molí Paperer - LaGaspar
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes d’Assistència al Producte Gràfic Imprès visiten el Museu Molí Paperer

Els alumnes d’Assistència al Producte Gràfic Imprès visiten el Museu Molí Paperer

El passat dijous 10 de maig, els alumnes de segon del cicle formatiu d’Assistència al producte gràfic imprès de la família professional de la comunicació gràfica i audiovisual de l’escola municipal d’art i disseny Gapar Camps d’Igualada van visitar el Museu Molí Paperer de Capellades.

La visita va començar amb l’exposició: “Xilografies. La fusta feta imatge. L’auca dels oficis del taller dels Abadal, segles XVII-XXI”. Els alumnes van poder gaudir de les explicacions de Judith Gràcia Mont, professora del mòdul de Producció i Impressió, i van poder observar les delicades peces escultòriques de baix relleu en fusta que són instruments de treball per a l’impressor, agrupades en sis àmbits temàtics, en els quals destaquen la seva capacitat d’innovació, creació, adequació i transmissió al llarg del temps.

Vam continuar amb l’exposició permanent que ofereix el museu sobre el paper i la seva història, els sistemes d’impressió i la importància del paper i la tipografia en el món imprès. D’aquesta manera el contingut explicat a l’aula queda reforçat amb tot el material físic del qual disposa el museu.

Finalment la visita va concloure amb el recorregut per l’exposició: David Ribas “L’art és una venjança”. On l’autor estampa sobre un paper fi i delicat un seguit de frases on el llenguatge verbal i la seva visualitat sempre s’estan provocant. Totes aquestes inscripcions són testimoni, són memòria de coses que la història oficial mai no podrà recuperar.

Des de l’escola, al llarg del curs es realitzen diferents sortides que considerem importants per a l’aprenentatge i la formació professionalitzadora d’aquests cicles formatius d’arts plàstiques i disseny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.