Els alumnes de La Gaspar visiten l’exposició de Quartada a l’Empremta - LaGaspar
2780
post-template-default,single,single-post,postid-2780,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de La Gaspar visiten l’exposició de Quartada a l’Empremta

Els alumnes de La Gaspar visiten l’exposició de Quartada a l’Empremta

Els alumnes de 2n Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, van visitar el passat divendres amb el professor d’Autoedició Nil Morist l’exposició de l’estudi gràfic igualadí Quartada, a la sala de l’Empremta de Gràfiques Vilanova.

L’equip de Quartada està format per quatre exalumnes de La Gaspar, que en acabar els seus estudis van decidir ajuntar-se per començar a treballar plegats de manera professional. Ells mateixos van poder mostrar als joves assistents tota la seva trajectòria que els ha portat a ser un estudi de referència a la ciutat, i quines són les tècniques i processos creatius que hi ha darrere de les seves feines.

Els alumnes van observar una bona demostració de com encarar el món professional un cop finalitzen els estudis de l’escola.

Per a més informació sobre els cicles formatius professionalitzadors de disseny gràfic i disseny en pell que s’imparteixen a l’escola trucar al 93 805 52 62 o  https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.