Andrés Moreno Rosado, alumne de l'Escola municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps, creador del cartell del 3r Vademercat - Nit de tapes al mercat de La Masuca - LaGaspar
2718
post-template-default,single,single-post,postid-2718,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Andrés Moreno Rosado, alumne de l'Escola municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps, creador del cartell del 3r Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca

Andrés Moreno Rosado, alumne de l'Escola municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps, creador del cartell del 3r Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca

Un dels objectius de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits o sectors productius de la societat (associacions, entitats, empreses, estudis de disseny, etc.), amb aquesta idea l’escola col·labora amb diferents iniciatives sorgides del món associatiu i professional en allò que anomena “projectes reals”, treballs o projectes realitzats per als seus estudiants que tenen una plasmació real, i que van, per tant, més enllà de l’exercici realitzat en l’àmbit acadèmic, cosa que suposa un al·licient per als estudiants.
Dins d’aquesta línia de treball, un dels darrers projectes reals que s’ha realitzat a l’escola és la imatge gràfica del cartell del 3r Vademercat – Nit de tapes al mercat de La Masuca.
Els alumnes de 2n Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès, coordinats per Xavier Mula, professor de l’assignatura d’Autoedició, van dissenyar el cartell promocional d’aquest esdeveniment, que aquest any arriba a la tercera edició i que es celebra el dissabte 14 d’abril de 20 a 24h.
El disseny de l’alumne Andrés Moreno de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, va estar seleccionat com guanyador d’aquest concurs. Posteriorment, el mateix alumne guanyador va realitzar la resta de dissenys, com el díptic informatiu o els tiquets.

 
 
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.