LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT - LaGaspar
2709
post-template-default,single,single-post,postid-2709,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT

LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT

El passat dissabte dia 10 de març, l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada va celebrar la Jornada de Portes Obertes per mostrar les intal·lacions i explicar els estudis professionalitzadors en l’àmbit del disseny al públic interessat.

Amb motiu de la jornada es va oferir la possibilitat de fer un workshop de pell, obert a tothom. Durant dues hores un copiós grup, tant d’adults com de joves, va realitzar uns originals volums realitzats en pell amb la técnica de l’origami que es van poder emportar. El workshop, dirigit pel professorat del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, Mosi Ayabi i Raquel Soteras, va posar de manifest les enormes possibilitats que la pell té en el camp del disseny per les seves característiques úniques de calidesa, elegància i funcionalitat.

Cal destacar la gran afluència de públic que va voler conèixer de prop La Gaspar i va apreciar el caràcter obert, professional i alhora familiar de l’escola, com es mostrava en l’exposició de treballs d’alumnes i en la qualitat de les instal·lacions i l’equipament. D’aquesta manera molts joves van veure les possibilitats d’entrar en el món del disseny, cada vegada més apreciat.

Pel proper curs 2018-19 l’escola ofereix el cicle formatiu de grau mig d’Assistent al Producte Gràfic Imprès, el de grau superior de Gràfica Publicitària i el ja esmentat de grau mig d’Artesania de Complements de Cuir, cicle únic a Catalunya i guardonat amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia de la Generalitat de Catalunya.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.