ALUMNES DE GRAU MITJÀ DE DISSENY GRÀFIC DE LA GASPAR VISITEN ROVELLOSA GRÀFICA - LaGaspar
2714
post-template-default,single,single-post,postid-2714,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

ALUMNES DE GRAU MITJÀ DE DISSENY GRÀFIC DE LA GASPAR VISITEN ROVELLOSA GRÀFICA

ALUMNES DE GRAU MITJÀ DE DISSENY GRÀFIC DE LA GASPAR VISITEN ROVELLOSA GRÀFICA

Un objectiu molt important de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat, tant de disseny gràfic com disseny en pell, amb diferents àmbits professionals o sectors productius de la societat. És per això que els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de 2n curs d’Assistència al Producte Gràfic Imprès, el passat dimarts 13 de març van visitar les instal·lacions de l’empresa igualadina Rovellosa Gràfica SL, especialitzada en la impressió d’etiquetes de tot tipus, especialment de vi, cava i licors.

Amb les excel·lents explicacions del cap de producció de la impremta, l’alumnat va poder conèixer de primera mà i de manera pràctica, tot el procés d’impressió d’una etiqueta, des de la preimpressió fins els acabats finals, explicant els diferents sistemes d’impressió i acabats que s’hi utilitzen (offset, tipografia, flexografia, stamping, relleu, serigrafia, etc) així com els diferents materials utilitzats (fotolits, planxes CTP, fotopolímers, etc) per a la impressió de les etiquetes.

A més, els alumnes es van emportar a casa un obsequi en forma de calendari de Rovellosa Gràfica, on s’hi poden veure una mostra de les diferents tècniques d’impressió vistes i conegudes durant la visita.

Des de l’escola, agraïm molt especialment a Rovellosa Gràfica la seva col·laboració i bona disposició en aquesta sortida tant important per a la formació professionalitzadora d’aquests cicles formatius dels alumnes d’arts plàstiques i disseny de la Gaspar.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.