L’empresa Curtits Miret visita la Gaspar - LaGaspar
2694
post-template-default,single,single-post,postid-2694,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’empresa Curtits Miret visita la Gaspar

L’empresa Curtits Miret visita la Gaspar

Coincidint amb la presència de l’organització de la Première Vision de París amb l’objectiu de presentar les noves tendències de moda, l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps va rebre el dimarts passat, la visita de Jaume Valls, gerent de l’empresa Curtits Miret i Cia i Maribel Cuadras regidora d’Ensenyaments Artístics i Govern obert de l’Ajuntmanet d’igualada i treballadora de Miret, empresa especialitzada en curtició vegetal d’alta qualitat, amb l’objectiu de veure en directe com l’alumnat del Cicle Formatiu d’Artesania de Complements de Cuir de l’escola treballa la pell vegetal mitjançant el disseny i l’aplicació de les tècniques artesanals i industrials.

L’empresari igualadí va poder veure diferents prototips i treballs que els alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir han dissenyat i confeccionat dins el mòdul de Taller de Pell amb pell de curtició vegetal utilitzant diferents tècniques artesanals i industrials.

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix dins la seva oferta reglada el singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya guardonat amb el Premi Nacional Prestigia. Dins aquest cicle es treballa de forma pràctica dins un taller de pell equipat amb altes prestacions i dotat de l’última tecnologia així com de tot el material artesanal i industrial necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.

La visita de Miret va servir per apropar els estudis professionalitzadors de disseny en pell que ofereix l’escola a l’empresa i les seves necessitats, així com visualitzar possibles col·laboracions futures.

L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar. L’escola també ofereix estudis no reglats dins el marc d’escola oberta amb el monogràfic de “Disseny i Producció en pell”.

Per a més informació sobre els estudis singulars d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.