Els alumnes de disseny en pell de  la Gaspar visiten l'espai de treball de la marca Mietis - LaGaspar
2672
post-template-default,single,single-post,postid-2672,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de disseny en pell de  la Gaspar visiten l'espai de treball de la marca Mietis

Els alumnes de disseny en pell de  la Gaspar visiten l'espai de treball de la marca Mietis


L’Escola Gaspar Camps ha aprofitat l’oportunitat que suposa la presència a la mateixa ciutat d’Igualada d’una dissenyadora emergent  com Maria Fontanellas, per oferir als seus alumnes del CFGM d’artesania en complements de cuir i del curs monogràfic de pell una interessant visita a l’espai de creació d’un producte elaborat integrament en pell de qualitat autòctona.
En aquesta visitae els alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir i els del curs monogràfic de pell de l’Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada van poder observar el procés creatiu que va des de la primera idea o concepte inspirador, fins l’obtenció del resultat final del producte.
La dissenyadora Maria Fontanellas va explicar el seu procés de treball i l’origen creatiu de la seva col·lecció titulada “A Safari to wonderland”, que va presentar durant aquest mes de febrer a la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion Week.
La possibilitat de que disposa l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’accedir a tallers de marques com Mietes, entre d’altres, suposa un valor afegit pel projecte formatiu dels cursos que ofereix la Gaspar vinculats al sector del disseny de complements en pell dins l’àmbit de la moda.
L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada és l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu professionalitzador vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.
Dins aquest cicle s’imparteix el mòdul de Taller de pell on es treballa de forma pràctica dins un taller, a la mateixa escola, equipat amb altes prestacions i dotat de l’última tecnologia així com de tot el material artesanal necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional. 
Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.