Comercialització del disseny guanyador Clipper de la Mila Cuadras, alumna de la Gaspar. - LaGaspar
2676
post-template-default,single,single-post,postid-2676,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Comercialització del disseny guanyador Clipper de la Mila Cuadras, alumna de la Gaspar.

Comercialització del disseny guanyador Clipper de la Mila Cuadras, alumna de la Gaspar.

El disseny de l’alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, Mila Cuadras, que va ser premiat per l’empresa Clipper per ser aplicat en una col·lecció de quatre encenedors de l’empresa, finalment ha estat produït i s’està comercialitzant a nivell nacional i internacional per part de l’empresa.
L’encenedor Clipper, tot un clàssic del disseny i objecte de col·leccionistes, va ser creat el 1970 per Enric Sardà i comercialitzat per Flamagàs.
L’estiu passat l’empresa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat van signar un conveni de col·laboració per impulsar la formació de les famílies professionals d’arts plàstiques i disseny. A través d’aquest acord Ensenyament i l’empresa Clipper treballaran en l’elaboració de projectes conjunts per al seguiment de les activitats formatives per a la millora de la qualificació professional del sector.
Amb aquest objectiu es va obrir un concurs a totes les escoles d’art i disseny de Catalunya per fer un projecte per a la creació de la col·lecció “Dissenya el teu futur”, concurs que va guanyar l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps amb el projecte “Los inquilinos” de l’alumna de disseny gràfic Mila Cuadras. Posteriorment la Mila també va presentar el seu projecte Clipper a la jornada de reconeixement que va organitzar el Departament d’Ensenyament.
Amb els petits personatges de Los inquilinos, la dissenyadora premiada ha volgut representar la diversitat de persones, orígens, professions, personalitats i estils de vida que conviuen al món, alhora que promoure la tolerància entre ells.
La guanyadora, la Mila Cuadras, alumna de la Gaspar, ha participat en el procés de producció del disseny i ha pogut realitzar fase de formació pràctica de forma remunerada a l’empresa Clipper.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.