Alumnes de l’Escola La Gaspar participen en un test d’usuaris de l’empresa Interiorvista - LaGaspar
2668
post-template-default,single,single-post,postid-2668,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumnes de l’Escola La Gaspar participen en un test d’usuaris de l’empresa Interiorvista

Alumnes de l’Escola La Gaspar participen en un test d’usuaris de l’empresa Interiorvista


Dimarts passat alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària van participar en una prova d’usabilitat que es basa en l’observació i anàlisi de com un grup d’usuaris reals utilitza el lloc web, anotant els problemes d’ús amb què es troben per poder solucionar posteriorment. Els usuaris, el seu comportament i resposta davant el disseny, seran els que determinin la usabilitat real del lloc web.
El test va ser realitzat per Interiorvista, empresa especialitzada en la realització d’apps i imatges 3D per a la indústria dels mobles de la llar. Un equip global de dissenyadors d’interiors, experts en 3D, professionals de l’experiència d’usuaris (UX) i enginyers de software desenvolupen solucions innovadores que milloren l’experiència del client digitalment. Vam poder saludar la nostra exalumna Aida Jorba que ara treballa a Interiorvista i que va ser l’encarregada junt a Pol de realitzar el test als nostres alumnes i explicar en què consisteix aquest nou camp del disseny, l’experiència d’usuari.
No és la primera col·laboració entre l’empresa Interiorvista i l’escola La Gaspar, ara ja fa uns anys que l’empresa Interiorvista forma part del llistat d’empreses del programa de Formació pràctica en Centres de Treball (FCT) de l’escola La Gaspar agafant alumnes en pràctiques que a posteriori alguns d’ells han acabat contractats en la mateixa empresa. L’FTC té com a objectiu facilitar la inserció laboral i la qualificació professional dins el món laboral, fer un aprenentatge de les tecnologies actuals en un ambient real de treball, comprendre el procés productiu i participar-hi, adquirir hàbits en ralacions humanes en l’empresa entre altres.
Agraïm la col·laboració amb Interiorvista i estem contents d’afavorir noves maneres de relacionar-nos amb l’empresa real, aprofitant sinergies que puguin anar sorgint.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.