Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten Fontanellas i Martí - LaGaspar
2664
post-template-default,single,single-post,postid-2664,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten Fontanellas i Martí

Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten Fontanellas i Martí


 
Els alumnes del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir i els del curs monogràfic de pell de l’Escola Municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada van visitar l’empresa Igualadina de curtits Fontanellas i Martí. Durant la visita, els alumnes van poder observar el procés de producció complet que realitza l’empresa, des dels treballs de ribera fins l’acabat final de la pell.
La possibilitat de que disposa l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’accedir a empreses del sector dels curtits, tan importants com Fontanellas i Martí, suposa un valor afegit pel projecte formatiu dels cursos que ofereix la Gaspar vinculats al sector de la pell. Els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer de forma molt pràctica i directa les característiques de la matèria prima que protagonitza la seva formació dins el cicle professionalitzador d’Artesania de Complements de Cuir.
L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.
Dins aquest cicle s’imparteix el mòdul de Taller de pell on es treballa de forma pràctica dins un taller, a la mateixa escola, equipat amb altes prestacions i dotat de l´última tecnologia així com de tot el material artesanal necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional. 
Per a més informació sobre els estudis singulars d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.