Els alumnes de pell de La Gaspar visiten la 080  - LaGaspar
2658
post-template-default,single,single-post,postid-2658,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de pell de La Gaspar visiten la 080 

Els alumnes de pell de La Gaspar visiten la 080 


Des del passat dilluns 29 de gener es celebra la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion Week. Com en altres edicions l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha tingut l’oportunitat de visitar alguna de les desfilades de les firmes de moda participants.
Concretament el dia 1 de febrer, el departament d’artesania en pell de l’escola va estat present i va gaudir aquest any de la desfilada de la col·lecció de la Firma igualadina Mietis titulada “A Safari to wonderland” Fall-Winter 2018/2019, de la dissenyadora Maria Fontanellas, guanyadora de la passada edició del Premi Nacional 080 al Disseny Emergent.
L’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’escola municipal d’art Gaspar Camps va gaudir d’una col·lecció caracteritzada per una amplia gamma cromàtica equilibrada en l’aplicació de colors, creant un mosaic sobre la pell ple de vitalitat i expressivitat; dissenys amb la pell d’alta qualitat d’Igualada com a protagonista inspirats amb les obres d’Henri Matisse.
L’escola municipal d’art Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.
Dins aquest cicle s’imparteix el mòdul de Taller de pell on es treballa de forma pràctica dins un taller, a la mateixa escola, equipat amb altes prestacions i dotat de l´última tecnologia així com de tot el material artesanal necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.
Per a més informació sobre els estudis singulars d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.