Maria Pineda, alumna de Gràfica Publicitària de la Gaspar becada internacionalment a Anglaterra. - LaGaspar
2628
post-template-default,single,single-post,postid-2628,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Maria Pineda, alumna de Gràfica Publicitària de la Gaspar becada internacionalment a Anglaterra.

Maria Pineda, alumna de Gràfica Publicitària de la Gaspar becada internacionalment a Anglaterra.


Maria Pineda, alumna del  cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, ha obtingut una beca de mobilitat internacional per realitzar pràctiques professionals a Bristol, Anglaterra.  La durada d’aquesta estada al Regne Unit és de 3 mesos (de març a maig) durant els quals la Maria treballarà en una empresa vinculada al món del disseny gràfic.
Aquesta beca forma part del projecte TLN-MOBILICAT (programa de Garantia Juvenil), impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu; el projecte ofereix als joves l’oportunitat de realitzar  pràctiques professionals a l’estranger, amb la intenció de facilitar-los la inserció al món laboral i donar-los a conèixer altres contextos socials i professionals. Hi poden accedir joves d’entre 18 i 30 anys amb estudis de cicles formatius de grau mitjà o superior (començats o acabats).
La beca cobreix totes les despeses (desplaçament, manutenció i pocket money) i ofereix una primera fase de preparació cultural i  lingüística amb un curs intensiu de 120 hores d’angles durant els mesos de gener-febrer; en aquest periode també es realitza una orientació professional individualitzada als joves seleccionats pel programa. Durant l’estada a l’estranger, els joves viuen en família i tenen el suport d’un tutor de pràctiques. A la tornada, es realitza un acompanyament a la inserció laboral amb el suport dels professionals del Consell Comarcal de l’Anoia.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.