PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL - LaGaspar
2609
post-template-default,single,single-post,postid-2609,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL

PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL


Aquests darreres setmanes es va poder veure el fruit de la col·laboració dels alumnes de primer curs d’Artesania en Complements de Cuir de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps amb el Mercat de Nadal de Can Alemany. El Mercat de Nadal de Can Alemany està inspirat en els típics mercats nadalencs dels països nòrdics.
Els alumnes van dissenyar i confeccionar unes boles de nadal en pell així com clauers amb estampats nadalencs com a un dels productes del mercat. Uns dissenys caracteritzats per la simplicitat que permet decorar de forma original i vinculant-se a un dels sectors productius de la ciutat a l’arbre de nadal.
Des de l’escola, estem especialment orgullosos d’aquesta col·laboració ja que mostra les infinites possibilitats del cuir, també a la decoració nadalenca.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.