Els alumnes de pell de La Gaspar presents al saló Première Vision París a la Bella. - LaGaspar
2605
post-template-default,single,single-post,postid-2605,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de pell de La Gaspar presents al saló Première Vision París a la Bella.

Els alumnes de pell de La Gaspar presents al saló Première Vision París a la Bella.


El dijous 30 de novembre es va dur a terme la Première Vision Leather Clud of Fashion de París al clúster de pell d’Igualada a la’Adoberia la Bella, amb l’objectiu de presentar les noves tendències de moda de temporada primavera/estiu 19 pel cuir. En aquesta presentació,  els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania de complements de cuir i del monogràfic de disseny i producció en pell que l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps ofereix en horari de tarda, van poder veure les tendències en l’àmbit de la moda així com la seva aplicació al cuir.
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix dins la seva oferta reglada el  singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya guardonat amb el Premi Nacional Prestigia. Dins aquest cicle es treballa de forma pràctica dins un taller de pell equipat amb altes prestacions i dotat de l’última tecnologia així com de tot el material artesanal i industrial necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.
Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.