Xerrada sobre construcció de gènere i realitat LGBTI a La Gaspar - LaGaspar
2600
post-template-default,single,single-post,postid-2600,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Xerrada sobre construcció de gènere i realitat LGBTI a La Gaspar

Xerrada sobre construcció de gènere i realitat LGBTI a La Gaspar

Un dels projectes Talent Art on participa aquest curs La Gaspar i que de nou posa en relació al Departament d’Ensenyament, les escoles d’art i disseny i les empreses o entitats, consisteix en el disseny d’un cartell per difondre el respecte a la diversitat sexual i de gènere i l’acolliment a les residències de persones grans, casals i centres cívics de Catalunya.
Per conèixer la realitat del col·lectiu, el dimarts 21 de novembre vam rebre la visita de la Marina Rubio d’Amaltea Igualtat, que ens va formar en la construcció social del gènere, la realitat LGBTI i la legislació vigent, i de la Paulina Blanco i el Fernando Fuster, de la Fundació Enllaç, per parlar-nos de la realitat LGBTI de les persones grans com a col·lectiu doblement discriminat.
Tot i que al projecte només hi participa l’alumnat de 1r curs de Gràfica Publicitària, tota l’escola va assistir a la xerrada, perquè com a futurs i futures dissenyadores gràfiques, tenen la responsabilitat de crear imatges i missatges respectuosos i inclusius amb la realitat social que ens envolta, tant dins com fora de l’aula.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.