L’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum - LaGaspar
2588
post-template-default,single,single-post,postid-2588,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum

L’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum


El  dimecres passat dia 11 d’octubre l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Assistència al producte gràfic imprès i d’Artesania de complements de cuir, així com els alumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps van fer una visita guiada a les exposicions temporals “El món de Giorgio de Chirico. Somni o realitat” i “Warhol. L’art mecànic” a CaixaForum – Barcelona.
Giorgio de Chirico va ser un dels artistes més influents en l’art del s. XX i és especialment conegut per la seva etapa metafísica (entre 1910 i 1920). A través de pintures, escultures, aquarel·les i dibuixos vam poder gaudir d’una retrospectiva que mostra l’evolució de la seva producció artística. Arquitectures i places silencioses, maniquins humanitzats i objectes descontextualitzats enmig de referències al món clàssic i renaixentista.
En un registre totalment diferent, l’exposició d’Andy Warhol mostra més de 300 obres de l’artista pop per excel·lència dels anys seixanta. Obres basades en la reformulació de diferents productes de consum (des de sopes Campbell’s fins a actors i polítics del seu temps) i en la seva producció seriada. Una exposició molt completa que abarca des dels seus inicis com a dissenyador gràfic fins als últims anys de la seva vida en què es va consolidar definitivament com a empresari-artista.
Els cicles formatius de La Gaspar són estudis reglats on els alumnes es formen com a professionals en l’àmbit del disseny; aquest tipus de sortides enriqueixen d’una manera important la seva formació artística i cultural. La sortida va ser un èxit ja que hi van participar més de 100 alumnes.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.