La Gaspar organitza el Workshop de 8 a 8 per dissenyar el cartell de la Festa Major - LaGaspar
2544
post-template-default,single,single-post,postid-2544,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar organitza el Workshop de 8 a 8 per dissenyar el cartell de la Festa Major

La Gaspar organitza el Workshop de 8 a 8 per dissenyar el cartell de la Festa Major


El dimecres 21 de juny l’escola d’art ‘La Gaspar’ va celebrar el fi de curs amb un singular acte acadèmic.
Un nombrós grup d’alumnes i exalumnes de l’escola van fer una marató de disseny per treballar el cartell de la Festa Major d’Igualada a l’edifici de La Bella. En una jornada intensiva, de les 8 del matí fins més enllà de les 8 del vespre, es van organitzar sota la direcció de l’equip de Ladyssenyadora per realitzar un disseny col·laboratiu del cartell.
A primera hora es va discutir i seleccionar una imatge icònica de la festa igualadina de la qual s’en van fer diverses versions i entre tots se’n va escollir una. La imatge seleccionada es va compartimentar en 468 quadrats com si fos un mosaic.
Aquests fragments es van adjudicar entre tots els participants i cada un d’ells va treballar el color i forma que corresponia amb la tècnica que millor els semblava. Una vegada muntades totes les parts la imatge final es va tornar a repartir perquè es fes una proposta tipogràfica i l’acabat final.
Ladyssenyadora és un estudi gràfic creat el 2007 i guanyadors de diversos premis LAUS, està format per Raimon Benach, Montse Raventós i Jordi Roca. L’equip està especialment interessat en la simplicitat i funcionalitat del disseny o, com ells mateixos diuen “amants dels experiments i del treball artesanal. Creiem en el concepte, la funcionalitat del disseny, el treball en equip, la tipografia, els materials purs i el menys és més”.
La jornada, tot i ser esgotadora, es va celebrar en un ambient col·laboratiu i també festiu.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.