2ª EDICIÓ DE LA GASPAR DESIGN FEST - LaGaspar
2549
post-template-default,single,single-post,postid-2549,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

2ª EDICIÓ DE LA GASPAR DESIGN FEST

2ª EDICIÓ DE LA GASPAR DESIGN FEST


El dijous passat a l’espai Kiosk del Rec es va celebrar la “La Gaspar Design Fest”. Una festa de fi de curs i comiat de tots els qui s’han graduat el curs 2016-2017.
En la festa, oberta a tothom, i amb la presencia de la regidora d’ensenyaments artístics Maribel Cuadras i el regidor de cultura Pere Camps, es van mostrar alguns dels projectes més vistosos i destacats del curs, també es van poder veure els treballs guanyadors dels concursos convocats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat amb les empreses Clipper i Marcó.
Així mateix es va mostrar el cartell seleccionat de la festa major d’enguany i es va explicar el procés de generació que s’havia portat a terme en un maratonià workshop a La Bella el dia anterior.
Acabat l’acte, en el que van assistir, a més dels alumnes, professionals del disseny i les arts gràfiques, es va oferir un refrigeri amb la música seleccionada per la DJ Anna Albet.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.