La Gaspar present a la jornada de l'Escola d'Estiu de Mestres - LaGaspar
2535
post-template-default,single,single-post,postid-2535,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar present a la jornada de l'Escola d'Estiu de Mestres

La Gaspar present a la jornada de l'Escola d'Estiu de Mestres

Com cada any l’alumnat de 1r curs de Gràfica Publicitària participa en un concurs pel cartell de l’Escola d’Estiu de Mestres del Grup de Mestres de l’Anoia. Enguany va ser la 38 a edició i la proposta guanyadora va ser la de l’alumna Clàudia Torres amb un cartell que parla de la poètica de submergir-se en la cultura i que va ser premiat amb un val per material escolar per l’alumna i un altre per l’escola.
El dia 8 de juny va ser la presentació de l’oferta formativa per aquest estiu i va ser seguida de la conferència de David Bueno, que va parlar del paper de la neurociència en l’aprenentatge i de com ens pot beneficiar en l’educació.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.