Visita de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a les instal·lacions de Graphic Packagin Internacional a la comarca de l'Anoia - LaGaspar
2529
post-template-default,single,single-post,postid-2529,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Visita de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a les instal·lacions de Graphic Packagin Internacional a la comarca de l'Anoia

Visita de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps a les instal·lacions de Graphic Packagin Internacional a la comarca de l'Anoia


El packaging i les empreses d’aquest sector tenen una àmplia representació a la nostra comarca i suposen una de les activitats econòmiques més importants de l’Anoia. És per això que els alumnes de segon curs del cicle formatiu de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps van visitar les instal·lacions de Graphic Packagin Internacional, empresa líder en el mercat mundial del packaging per a begudes i alimentació. Una empresa altament integrada en tots els processos de producció amb l’objectiu de garantir als seus clients els més alts nivells de qualitat i servei.
David Parellada – Plant Manager Graphic Packaging International acompanya a l’alumnat en la visita a les diferents instal·lacions de l’empresa i l’Ana Gonzalez – European Structural Design & innovation manager, va fer una xerrada sobre el disseny estructural d’una caixa de cartó, on es tracta dels diferents tipus d’envasos, el disseny, la mecanització, la logística, la minimització de l’envàs i dels costos, el reciclatge, el màrqueting, la paletització i el transport. Una trobada molt motivadora i interessant, una visió professional d’aquesta activitat econòmica, clau en el sector de les arts gràfiques a l’Anoia.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix un mòdul de packaging i disseny estructural amb la intenció d’acostar als futurs dissenyadors i creadors de packaging a la realitat de la producció dels envasos. Per a més informació podeu trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

Des de l’escola, volem agrair a l’empresa i als seus responsables la seva col·laboració.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.