Els alumnes de La Gaspar dissenyen la imatge de la Unitat Funcional de Mama del Consorci Sanitari de l’Anoia - LaGaspar
2508
post-template-default,single,single-post,postid-2508,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de La Gaspar dissenyen la imatge de la Unitat Funcional de Mama del Consorci Sanitari de l’Anoia

Els alumnes de La Gaspar dissenyen la imatge de la Unitat Funcional de Mama del Consorci Sanitari de l’Anoia

Els alumnes de 2n curs del cicle formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, han realitzat el disseny d’un logotip i d’una guia en format llibret per a pacients intervingudes de càncer de mama per a la Unitat de Mama del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA).
Les indicacions pels alumnes eren que el disseny havia de transmetre un missatge de tranquil·litat, sense dramatismes i que fos de caire pràctic i clar. Havia de contenir una imatge gràfica neta, amb tipografia de pal sec, amb cromatismes blancs, verds i tenir en compte el color rosa.
El professorat va fer una tria entre els treballs presentats i va enviar-la al CSA. Aquest, va crear un jurat format per professionals de la Unitat de Mama i directius, representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i usuàries intervingudes de càncer de mama. Després d’un procés de votació es van escollir un logo i un llibret guanyadors.
El premi s’ha donat a conèixer el divendres dia 19 al vestíbul de l’Hospital. Resultant la proposta de l’Arnau Gracia com a logo guanyador i la de l’Aida Jorba com a guanyadora del llibret.
La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Dr. Josep M. Abad, coordinador de la Unitat Funcional de Mama i de la resta del seu equip i la direcció, professorat i alumnat de l’Escola Gaspar Camps.
A l’acte hi van assistir els alumnes i professorat de La Gaspar, els professionals del CSA implicats, representants de l’AECC, així com el gerent del CSA, Dr. Ferran Garcia i director assistencial, Dr. Joan Miquel Carbonell. Ambdós han agraït la iniciativa i felicitat als implicats.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.