ENTREGA DE PREMIS TALENT-ART ALS ALUMNES DE GRÀFIC DE LA GASPAR - LaGaspar
2504
post-template-default,single,single-post,postid-2504,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

ENTREGA DE PREMIS TALENT-ART ALS ALUMNES DE GRÀFIC DE LA GASPAR

ENTREGA DE PREMIS TALENT-ART ALS ALUMNES DE GRÀFIC DE LA GASPAR


El 10 de maig es va dur a terme la jornada d’entrega de premis de tots els projectes d’emprenedoria artística TALENT-ART, que s’adrecen als estudiants d’FP d’arts plàstiques i disseny per poder aconseguir fer de la seva vocació una professió de futur, posant en col·laboració al Departament d’Ensenyament, les Escoles d’Art i disseny i les empreses del sector, amb l’objectiu de desenvolupar projectes reals que posin en context la formació professionalitzadora.
L’estiu passat l’empresa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat van signar un conveni de col·laboració per impulsar la formació de les famílies professionals d’arts plàstiques i disseny. A través d’aquest acord Ensenyament i l’empresa Clipper així com l’empresa Ceràmiques Marcó treballaran en l’elaboració de projectes conjunts per al seguiment de les activitats formatives per a la millora de la qualificació professional del sector.
L’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps va resultar doblement guardonada. Per una banda, l’Anna Bartrolí va quedar finalista i la Mila Cuadras va resultar guanyadora del premi Clipper diseña tu futuro, ambdues de 2n curs del CFGM d’Assistència Gràfica al Producte Imprès. I per l’altra el premi ex aequo de Ceràmiques Marcó per l’alumnat de 1r B del CFGS de Gràfica Publicitària.
Els alumnes van presentar públicament davant totes les escoles d’art i disseny de Catalunya i les empreses els projectes i van rebre un diploma de reconeixement. Els guanyadors del projectes veuran produïda la seva creació així com en el cas de la Mila, començarà el mes d’octubre la formació pràctica remunerada com a dissenyadora a l’empresa Flamagas (Clipper).
De part de l’escola: Moltes felicitats a tots els alumnes!
Per a més informació sobre els estudis professionalitzadors de grau mitjà d’Assitència al Producte Gràfica Imprès o Artesania de Complements de Cuir i de grau superior de Gràfica Publicitària trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org
 
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.