Alumnes de disseny de La Gaspar participen al taller de cal·ligrafia xinesa de Carol Leung - LaGaspar
2500
post-template-default,single,single-post,postid-2500,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumnes de disseny de La Gaspar participen al taller de cal·ligrafia xinesa de Carol Leung

Alumnes de disseny de La Gaspar participen al taller de cal·ligrafia xinesa de Carol Leung


El passat dimecres 17 de maig, els alumnes del cicle formatiu de Grau mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i de Grau superior de Gràfica Publicitària van participar en el taller de cal·ligrafia xinesa, impartit per Carol Leung i els seus deixebles a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada.
Aquesta és la segona ocasió en què l’artista exposa a la capital de l’Anoia. Les seves obres reflecteixen un caire espiritual i poètic amb una gran bellesa. Aquesta pintura pot considerar-se com una branca autònoma de la cal·ligrafia xinesa, de la qual prové, fundada sobre els quatre tresors de l’escriptura: Pinzells, tinta, tinter i paper.
El taller emmarcat en les activitats de l’exposició, tenia com a objectiu fer una petita introducció a les pràctiques bàsiques per escriure caràcters xinesos i descobrir les relacions entre cal·ligrafia, la filosofia i l’art. Escriure cal·ligrafia xinesa no tan sols és representar la bellesa dels símbols, és un ritual, una cerimònia. L’alumnat va participar molt activament del taller i en va gaudir.
L’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix estudis reglats de Grau mitjà i superior, de caràcter professionalitzador. Per a més informació podeu trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.