Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten l’empresa Curtits Miret - LaGaspar
2370
post-template-default,single,single-post,postid-2370,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten l’empresa Curtits Miret

Els alumnes de disseny en pell de la Gaspar visiten l’empresa Curtits Miret

El passat dijous, els alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Artesania de Complements de Cuir de la família professional de la indumentària van visitar les instal·lacions de l’empresa Curtits Miret.
En aquesta visita realitzada per la regidora d’Ensenyaments Artístics i Govern obert de l’Ajuntament d’Igualada i  treballadora de  Curtits Miret, va explicar pas per pas tot el procés intern que es realitza a Miret, des de que arriben les pells directament de l’escorxador, fins que surt el cuir amb els acabats i amb la màxima qualitat.
L’objectiu d’aquesta visita és mostrar el procés de la pell perquè l’alumne conegui la matèria prima amb la qual posteriorment dissenyarà i confeccionarà un producte en cuir així com consolidar la cooperació entre l’escoles d’art i disseny igualadina i les empreses adoberes compromeses en el procés formatiu dels nostres joves.
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix dins la seva oferta reglada el  singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya guardonat amb el Premi Nacional Prestigia. Dins aquest cicle es treballa de forma pràctica dins un taller de pell equipat amb altes prestacions i dotat de l’última tecnologia així com de tot el material artesanal i industrial necessari per confeccionar qualsevol tipus de producte en pell de forma professional.
Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.