La Gaspar introduieix el Processing dins els seus ensenyaments - LaGaspar
2335
post-template-default,single,single-post,postid-2335,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar introduieix el Processing dins els seus ensenyaments

La Gaspar introduieix el Processing dins els seus ensenyaments

Marc Paré, de Ments Creatives, ha impartit a l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una introducció a la programació amb Processing.
Processing és un llenguatge i entorn de programació de codi obert basat en Java i es va desenvolupar com un medi d’ensenyament i producció de projectes d’art electrònic, disseny visual, i multimèdia; els seu ús fàcil el fa apropiat per què artistes i dissenyadors es puguin introduir en la programació en codi.
Recentment l’equip Infinite Lego de Ments Creatives va guanyar el Trofeu al Millor Comportament del Robot en el torneig First Lego Leage de Barcelona. L’equip va aconseguir la màxima puntuació i va ser el millor de 16 competidors amb la guia de Marc Paré.
La introducció al llenguatge Processing s’ha fet dintre del mòdul de Medis Informàtics de la programació del cicle formatiu de grau superior de GràficaPublicitària amb l’objectiu que l’alumnat adquireixi unes nocions de programació, atesa la importància creixent que té el coneixement de codi de programació.
L’alumnat de La Gaspar treballa de forma intensiva el programari propi del disseny gràfic comsón el Photoshop, Illustrator i Indesign entre altres, i coneixen bé les seves possibilitats. La programació obre un camp immens en la creació de l’art visual i interactiu.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.