LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT - LaGaspar
2330
post-template-default,single,single-post,postid-2330,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT

LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA GASPAR TOT UN ÈXIT

El dissabte dia 12 l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va celebrar la Jornada de Portes Obertes per mostrar les intal·lacions i poder donar totes les explicacions al públic interessat.
Amb motiu de la jornada es va oferir la possibilitat de fer un taller de pell, obert a tothom. Durant dues hores un copiós grup, tant d’adults com de joves, va realitzar unes elegants cobertes de pell que es van poder emportar. El workshop, dirigit pel professorat del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, va posar de manifest les enormes possibilitats que la pell té en el camp del disseny per les seves característiques úniques de calidesa, elegància i funcionalitat.
Cal destacar la gran afluència de públic que va voler conèixer de prop La Gaspar i va apreciar el caràcter obert, professional i alhora familiar de l’escola, com es mostrava en l’exposició de treballs  i en la qualitat de les instal·lacions i equipament. D’aquesta manera molts joves van veure les possibilitats d’entrar en el món del disseny, cada vegada més apreciat.
També van fer-hi acte de presència l’alcalde d’Igualada Marc Castells, la regidora d’Ensenyaments Artístics i Govern Obert Maribel Cuadras i el regidor de cultura Pere Camps.
Pel proper curs 2017-18 l’escola ofereix el cicle formatiu de grau mig d’Assistent al Producte Gràfic Imprès, el de grau superior de Gràfica Publicitària i el ja esmentat de grau mig d’Artesania de Complements de Cuir, cicle únic a Catalunya i guardonat amb el Premi Nacional d’Artesania Prestigia de la Generalitat de Catalunya.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.