L’alumnat de l’escola d’art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum - LaGaspar
2315
post-template-default,single,single-post,postid-2315,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’alumnat de l’escola d’art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum

L’alumnat de l’escola d’art i Disseny Gaspar Camps visita CaixaForum

El  dijous passat 16 de febrer l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Assistent al producte gràfic imprès i del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Campsva fer una visita guiada a l’exposició temporal “Art i Cinema. 120 anys d’intercanvis”.
En l’exposició vàrem poder veure els vincles del cinema amb la resta de les arts i les influències mútues. Exemples cèlebres, i d’altres menys coneguts i sorprenents, que el cinema deu a la resta de les arts, i a l’inrevés i que han conviscut al llarg del pas del temps. La Cinémathèque française, amb una selecció d’obres de la seva col·lecció, ha complementat l’exposició artística amb peces de museus reconeguts d’Espanya i França.
Amb aquesta visita es dóna el tret de sortida a la 8a Setmana de l’Animació de “La Gaspar” que es realitza del 16 al 24 de febrer 2017 i que enguany treballa el lema: El disseny com a eina de canvi social.
La Setmana de l’Animació és una setmana interdisciplinar on tot l’alumnat es reparteix en diferents grups barrejant els tres cicles que imparteix l’escola, i es treballa en un projecte comú amb dos objectius: un, realitzar un microcurt d’animació d’una durada d’entre 60 segons i 3 minuts; i dos, muntar un Making Off d’uns 3 minuts, explicant la realització del projecte (crèdits, etc.).
El resultat d’aquesta feina es podrà veure projectat el proper divendres dia 24 a les 12h en una presentació pública que es realitzarà a l’Ateneu Cinema d’Igualada.
caixaforum1

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.