Mireia Vilanova a la sala de La Gaspar - LaGaspar
2272
post-template-default,single,single-post,postid-2272,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Mireia Vilanova a la sala de La Gaspar

Mireia Vilanova a la sala de La Gaspar

mireia-vilanova
A la sala d’exposicions de l’EMA Gaspar Camps es va inaugurar l’exposició de fotografia de Mireia Vilanova. Es tracta d’una sessió fotogràfica, d’una vintena d’obres, realitzada als camps de concentració d’Auschwitz.
El conjunt de fotografies és molt equilibrat i rigorós en totes i cada una de les composicions. Aquesta expressió curosa i controlada crea en l’espectador una disposició reflexiva i en certa manera distant. El paisatge intensament hivernal i la total absència de presència humana –la solitud– aporten també una paralitzant fredor emocional i, lluny de deixar-te indiferent, les imatges es fan més punyents i corprenedores perquè fan present la inhumanitat del lloc i del que representen.
L’exposició s’emmarca en la sèrie d’exposicions “De l’escola al món professional” que la sala d’exposicions La Gaspar està organitzant aquest curs amb treballs d’antics alumnes que ja s’han incorporat professionalment al disseny.
En la presentació, Vilanova va explicar la seva experiència d’incorporació al món laboral i va encoratjar a tot l’alumnat a seguir en els estudis i a no perdre la il·lusió i entusiasme perquè malgrat la situació laboral, va remarcar, amb constància i insistència acaben sortint moltes possibilitats de feina interessant.
L’exposició estarà oberta fins el 13 gener.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.