PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL - LaGaspar
2252
post-template-default,single,single-post,postid-2252,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL

PARTICIPACIÓ DELS ALUMNES D’ARTESANIA EN CUIR DE LA GASPAR AL MERCAT DE NADAL

can-alemany
Aquests dies es pot veure el fruit de la col·laboració dels alumnes de primer curs d’Artesania en Complements de Cuir de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps amb el Mercat de Nadal de Can Alemany. Els alumnes han dissenyat i confeccionat un corretjam de pell per un dels productes del mercat: les mantes del Nepal. Un disseny simple i eficaç que permet transportar la pashmina amb més comoditat.
Des de l’escola, estem especialment orgullosos d’aquesta col·laboració ja que la comercialització d’aquestes pashmines forma part d’un projecte solidari d’ajuda al col·lectiu de teixidores artesanes de Katmandú.
El Mercat de Nadal de Can Alemany està inspirat en els típics mercats nadalencs dels països nòrdics i es celebra durant els caps de setmana del 26-27 de novembre i el 3-4 de desembre (qui vulgui veure el treball dels alumnes encara hi és a temps!)

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.