3 Curts de la Gaspar projectats a la secció Km.0 del Zoom - LaGaspar
2260
post-template-default,single,single-post,postid-2260,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

3 Curts de la Gaspar projectats a la secció Km.0 del Zoom

3 Curts de la Gaspar projectats a la secció Km.0 del Zoom

image1
Els alumnes de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola d’art i disseny Gaspar Camps han presentat tres curtmetratges a la secció Km.0 de l’edició del Zoom Festival d’aquest any.
Amb els alumnes de segon de GP, hem organitzat grups de treball per tal de poder presentar un curtmetratge al zoom km.0 d’aquesta edició.
Aquests curts, han estat dirigits pel professor del mòdul de Llenguatge i tecnologia audiovisual de l’escola, el Marc Farreras, qui ha organitzat en diferents grups de treball a classe les setmanes prèvies al festival. Els alumnes ha hagut d’escriure el guió, a analitzar-lo i rodar-lo amb l’objectiu de crear un curt expressament que es veurà en el marc d’un festival de cinema.
Tot un repte pels alumnes ja que amb molt poc temps han creat una història, han buscat els actors, les localitzacions, han realitzat el muntatge, etc. És per això que cada membre del grup ocupava un càrrec dins el procés de creació audiovisual la qual cosa els ha suposat descobrir un món nou, el de la producció audiovisual, que la majoria desconeixia el seu funcionament.
A la projecció al festival s’han pogut veure produccions molt diferents i interessants, i valorem molt positivament el resultat del alumnes.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.