La Gaspar participa amb el projecte real amb Ceràmiques Marcó i el Departament d’Ensenyament. - LaGaspar
2256
post-template-default,single,single-post,postid-2256,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar participa amb el projecte real amb Ceràmiques Marcó i el Departament d’Ensenyament.

La Gaspar participa amb el projecte real amb Ceràmiques Marcó i el Departament d’Ensenyament.

5-visita_ceraimiques_marcoi
Aquest curs, l’escola municipal d’art Gaspar Camps, dins el marc de projecte real “Talent-Art:Projecte d’empreneduria artística” en els qual hi participa l’escola, va portar-nos l’11 de novembre a la població de Quart, Girona, on Ceràmiques Marcó va obrir-nos les portes per explicar-nos en què consistia la proposta en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament.
L’alumnat de 1er de Gràfica Publicitària i 1er d’Artesania de Complements de Cuir va poder visitar l’obrador i passejar entre el seu sorprenent fons artístic amb obres originals de molts autors catalans, destacant en especial l’obra i documentació de l’arquitecte Rafael Masó, el màxim exponent del noucentisme gironí, i de l’equip artístic i artesà que el va acompanyar en la seva activitat professional que es va desenvolupar en gran mesura a Ceràmiques Marcó.

A continuació vam assistir a la presentació del projecte de la mà d’en Blai i Puig, veure exemples d’aplicació gràfica sobre ceràmica de l’estudi de disseny gràfic Villuendas + Gómez disseny, i assistir a una xerrada sobre el fenomen cultural del souvenir de la mà de l’Oriol Pibernat.
Des del cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle singular únic a Catalunya, es treballarà dissenyant un  objecte utilitari de ceràmica i pell fent honor a la tradició de la nostra escola i ciutat; i, des del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, es treballarà la proposta gràfica de serigrafiar una col·lecció de 24 peces de porcellana.
Un projecte real tant per l’àrea de pell com per l’àrea de disseny gràfic de l’escola que de ben segur serà una bona experiència pels alumnes i els ajudarà a apropar-los al món laboral, com a cicles formatius professionalitzadors que són.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.