L’ESTUDI LADYSSENYADORA A LA GASPAR - LaGaspar
2247
post-template-default,single,single-post,postid-2247,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’ESTUDI LADYSSENYADORA A LA GASPAR

L’ESTUDI LADYSSENYADORA A LA GASPAR

lady
El passat dimecres el conegut i reconegut estudi de disseny LADISSENYADORA va ser l’encarregat de realitzar la Masterclass inaugural del curs 2016-17 a l’escola d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada.
Ladyssenyadora són Raimon Benach, Montse Raventós i Jordi Roca, un estudi gràfic creat el 2007. Tres dissenyadors gràfics amants dels experiments i del treball artesanal. Han estat escollits per realitzar la portada de YOROKUBU, una de les millors revistes de disseny gràfic actual, en diferents números, nominats al ADC*E el 2011 (Art Directors Club of Europe) i guardonats amb LAUS en diferents edicions. Cal destacar el LAUS 2011 per la imatge de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, LAUS 2014 per la imatge Tinta de vi, LAUS 2014 per la imatge de COET13, LAUS 2015 per la imatge de La Moderna i LAUS 2015 per la imatge del Festival BLANC’14 de disseny gràfic.
A la Masterclass la Montse i el Rai van presentar el seu estudi, com treballen en general els projectes reals i com afronten els encàrrecs gràfics i van explicar amb detall tot el procés projectual d’alguns projectes concrets com són “Tinta de vi” o “Blanc Festival” tots ells premiats amb Laus. A la Masterclass van reivindicar i mostrar en els seus projectes la seva creença en el concepte, la funcionalitat del disseny, el treball en equip, la tipografia, els materials purs i el menys és més.
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps en la seva oferta de cicles formatius oficials de disseny gràfic aposta per aportar al seu alumnat noves formes de comunicació i noves visions d’entendre el disseny gràfic.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.