Els alumnes de gravat de la Gaspar visiten Artèria - LaGaspar
2243
post-template-default,single,single-post,postid-2243,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de gravat de la Gaspar visiten Artèria

Els alumnes de gravat de la Gaspar visiten Artèria

El passat dijous 13 d’octubre, els alumnes del monogràfic de Gravat de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, van assistir a la xerrada organitzada per la galeria Artèria amb l’artista Lourdes Figueras, artista especialista en obra gràfica, qui va explicar als assistents tant el procés de treball conceptual com les tècniques utilitzades en la seva obra.
L’exposició “Símbols” és una mostra d’obra gràfica concebuda com a peça única d’una gran sensibilitat que de ben segur haurà inspirat i ajudat als alumnes de l’escola.
img_6857

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.