El Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya visita l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps - LaGaspar
2229
post-template-default,single,single-post,postid-2229,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

El Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya visita l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps

El Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya visita l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps

El passat dimecres 21 de setembre l’escola municipal d’art i disseny  Gaspar Camps d’Igualada va rebre la visita de la Sra. Muntsa Vilalta directora general de Comerç, la Sra. Bàrbara Minoves directora del Servei Territorial d’Empresa i Coneixement a Catalunya Central  i la Sra. Victòria Raval, directora del Museu Molí Paperer de Capellades que van ser rebudes per la Sra. Àngels Chacón  1a Tinent d’Alcalde Àngels Chacon, Regidora 1ª tinent d’alcalde, regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, la Sra. Maribel Cuadras Regidora d’Ensenyaments Artístics i Govern Obert  i l’actual directora de l’escola la Dra. Raquel Camacho.
Aquesta visita és fruit d’haver guanyat el Premi Nacional d’Artesania Prestigia. Les Sres. Vilalta, Minoves i  Raval volien veure de primera mà com és l’escola i com es treballa dins el taller al cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà de disseny en pell únic a Catalunya. Cal destacar que el taller de cuir de l’escola d’art i disseny Gaspar Camps disposa, ha iniciat aquest curs 2016-17 amb noves instal·lacions i maquinària adequades per treballar professionalment qualsevol prototip en pell  així com per realitzar qualsevol tipus de producció en cuir.
La visita va valorar molt positivament els treballs de l’alumnat, la tasca realitzada per part del professorat de l’escola i la implicació de l’Ajuntament d’Igualada així com la col·laboració amb dissenyadors i  empreses de moda mitjançant projectes reals.
visita_41

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.