La Gaspar, seleccionada per representar les escoles d’art i disseny de Catalunya a Expohogar. - LaGaspar
2221
post-template-default,single,single-post,postid-2221,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar, seleccionada per representar les escoles d’art i disseny de Catalunya a Expohogar.

La Gaspar, seleccionada per representar les escoles d’art i disseny de Catalunya a Expohogar.

img_6577
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps ha estat seleccionada pel reconegut dissenyador Blai Puig per a participar a Expohogar representant les escoles d’art de Catalunya en l’espai SEE (Special Expert Event), espai de promoció per els expositors, de demostració per els visitants, de plataforma per als professionals que intervenen i de pedagogia a través de les escoles.

La peça seleccionada ha estat la bossa Origami en pell de l’Israel Gabriel, un complement de moda en cuir realitzat mitjançant la tècnica de l’origami, al singular cicle formatiu professionalitzador de grau mitjà d’Artesania de Complements de cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar.

L’exposició va ser inaugurada el passat dissabte 17 de setembre per Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç. També van assistir a la inauguració els dissenyadors Blai Puig i Anna Riba, Pilar Alzina gerent de Ceràmiques Marcó, l’actual directora de l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada Raquel Camacho, Olga Adroher cap del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments Artístics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

La peça es podrà visitar fins el dimarts 20 de setembre. Al recinte de Montjuïc a Barcelona http://www.expohogar.com/ca/

Per a més informació sobre els estudis d’Artesania de Complements de Cuir, trucar a l’escola 93.805.52.62

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.