INSCRIPCIÓ PARCIAL PER MÒDULS - LaGaspar
2216
post-template-default,single,single-post,postid-2216,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

INSCRIPCIÓ PARCIAL PER MÒDULS

INSCRIPCIÓ PARCIAL PER MÒDULS

Aquest curs, el Departament d’Ensenyament permet la inscripció parcial per mòduls als cicles d’Arts Plàstiques i Disseny

Els alumnes sense requisits acadèmics d’accés podran inscriure’s en aquelles matèries que disposin de places lliures
El Departament d’Ensenyament, aquest curs, ha autoritzat la inscripció parcial d’alumnes, malgrat no dispossin de l’ESO o el Batxillerat.
La inscripció parcial permet cursar qualsevol de les matèries dels cicles d’Arts Plàstiques i Disseny i ser-ne avaluat com la resta d’alumnes matriculats.
La qualificació optinguda en l’avaluació d’aquestes matèries té validesa acadèmica un cop l’alumne disposa dels requisits per accedir al cicle i efectua la matrícula oficial.
Podeu informar-vos del llistat del cicles formatiu i matèries disponibles a la secretaria del centre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.