CASAL DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS - LaGaspar
2211
post-template-default,single,single-post,postid-2211,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

CASAL DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS

CASAL DE CREACIÓ DE VIDEOJOCS

FOTOS VIDEOJOCS_1
Del 4 al 8 de juliol, es va dur a terme a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps el Casal de Creació de Videojocs a càrrec de Jordi Solà, de Cubus Games.
El Casal va comptar amb la presència de 22 participants, que van aprendre a construir pas a pas cada element que apareix en un videojoc, per finalment tenir-lo disponible per jugar i poder compartir-lo a la xarxa.
Aquesta proposta va suposar un tastet al nou curs Disseny de Videojocs adreçat a joves de 12 a 16 anys, que ofereix l’EMA per al proper curs 2016-2017 i que es realitzarà els dimecres de 17 a 19h. En aquest curs, en Jordi Solà ensenyarà als participants a crear el seu propi videojoc des de zero, definint el sistema de joc i els diferents nivells i programant amb scratch tota la lògica del videojoc: per això també estudiaran casos de videojocs reals que serviran per guiar-los en el disseny d’aquesta aventura digital.
Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a: gasparcamps@gmail.com

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.