Exposició dels alumnes de Dibuix, Pintura i Escultura de l’Escola d’Art - LaGaspar
2188
post-template-default,single,single-post,postid-2188,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició dels alumnes de Dibuix, Pintura i Escultura de l’Escola d’Art

Exposició dels alumnes de Dibuix, Pintura i Escultura de l’Escola d’Art

FullSizeRender (1)
Divendres passat es va inaugurar a la Sala municipal, l’exposició de final de curs dels tallers de Pintura, Dibuix i Escultura que imparteix la professora Teresa Riba a l’Escola d’Art. Aquests cursos formen part de l’Escola Oberta, l’àmplia oferta educativa de tallers artístics, de disseny i de tecnologia aplicada a l’art que ofereix l’Escola per a nens i nenes, joves i adults, en horari de tarda. La inauguració va ser molt concorreguda i va comptar amb l’assistència de la regidora d’Ensenyaments artístics Maribel Cuadras, el regidor de Cultura Pere Camps, la directora del centre Raquel Camacho i la professora Teresa Riba. La regidora va iniciar la ronda de parlaments i en el seu discurs va agrair la tasca i el prestigi que la professora dóna a l’escola i va accentuar el suport de l’Ajuntament d’Igualada a l’escola d’art, tant a nivell d’estudis reglats com dels estudis no reglats de l’Escola oberta. La directora, Raquel Camacho va agrair el suport de l’Ajuntament a l’escola, la tasca de la Teresa Riba, així com als alumnes per la seva implicació i el seu treball de gran nivell de les obres exposades. Riba va tancar l’acte agraint l’esforç de la direcció de l’escola i dels seus alumnes dels cursos de Dibuix Artístic, Dibuix de figura humana amb model, Projectes guiats de pintura i Concepte i tècniques escultòriques, que en aquesta exposició han presentat treballs sota el lema comú de les Mandales. Apart d’aquests tallers l’Escola d’Art n’ofereix molts d’altres que es poden consultar a la revista de les Escoles municipals artístiques d’Igualada, amb una oferta ampliada respecte la del curs passat. Les inscripcions a aquests cursos i tallers per al curs 2016-2017 ja es poden fer durant aquest mes de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.