Exposició d’Escultura, Dibuix i Pintura de l’Escola d’Art - LaGaspar
2184
post-template-default,single,single-post,postid-2184,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició d’Escultura, Dibuix i Pintura de l’Escola d’Art

Exposició d’Escultura, Dibuix i Pintura de l’Escola d’Art

mandala
El proper divendres, 3 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, s’inaugurarà a La Sala municipal d’exposicions una mostra dels treballs de l’alumnat dels tallers d’escultura, pintura i dibuix de l’Escola d’Art. Es tracta d’una selecció dels treballs realitzats en els cursos de Dibuix, Projectes guiats d’escultura, Escultura: conceptes i tècnica i Projectes guiats de pintura, impartits la professora Teresa Riba. Aquests cursos formen part de l’Escola Oberta, nom que rep l’àmplia oferta educativa de tallers i monogràfics artístics i tecnològics que ofereix l’Escola d’Art en horari de tarda (al marge dels estudis reglats o cicles formatius que s’imparteixen al matí) i que van dirigits a nens i nenes, joves i adults. L’exposició es podrà veure fins el dia 26 de juny i la inscripció a tots els cursos que ofereix l´escola és fins el dia 10 de juny, o fins exhaurir places vacants.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.