Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats, Fotografies i Dibuix a l'Escola Municipal d'Art - LaGaspar
2158
post-template-default,single,single-post,postid-2158,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats, Fotografies i Dibuix a l'Escola Municipal d'Art

Reeixida inauguració de l’exposició de Gravats, Fotografies i Dibuix a l'Escola Municipal d'Art

EXPO
Dijous passat, a les 7 de la tarda, va tenir lloc la inauguració de l’exposició de l’alumnat dels cursos de Gravat, Fotografia i Dibuix de figura humana i retrats, a l’Escola d’Art. Va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Pere Camps, la Secretària acadèmica del centre, Ester Comenge i els professors que imparteixen aquests tallers, Jaume Enrich, Aureli Sendra i Glòria Escala. Va obrir l’acte l’Ester Comenge agraint la presència del regidor i la feina feta per professors i alumnes a l’Escola Oberta, nom que rep l’àmplia oferta educativa de l’Escola d’Art en horari de tarda, al marge dels estudis reglats o cicles formatius que s’imparteixen al matí. El regidor va agrair haver estat invitat a l’acte, que –va dir- és l’expressió de la important activitat artística, i de molt nivell, que l’escola genera i serà capaç de generar en el futur. A l’exposició s’hi poden veure una mostra dels treballs realitzats durant aquest curs 2015-2016: gravats i monotips realitzats en diferents tècniques calcogràfiques o litogràfiques; treballs fotogràfics editats, o no, amb programari de retoc d’imatges; i dibuixos i pintures sobre la temàtica del retrat i la figura humana. L’exposició es podrà veure fins el proper 17 de juny i la inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix l´escola, serà durant el mes de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.