Exposició de Gravats, Fotografies i Retrats a l’Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
2144
post-template-default,single,single-post,postid-2144,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició de Gravats, Fotografies i Retrats a l’Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Exposició de Gravats, Fotografies i Retrats a l’Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

FOTO PremsaA partir del proper dimecres dia 11 de maig es podran veure a l’Escola d’Art una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat dels tallers de Gravat, Fotografia i Dibuix i pintura de Retrats durant el curs 2015-2016, sota el guiatge dels professors Jaume Enrich, Aureli Sendra i Glòria Escala, respectivament. S’hi podran veure gravats i monotips realitzats en diferents tècniques calcogràfiques o litogràfiques; treballs fotogràfics editats, o no, amb programari de retoc d’imatges; i dibuixos i pintures sobre la temàtica del retrat i la figura humana. Aquesta col•lectiva és una mostra de l’activitat artística que l’escola duu a terme en horari de tarda, dins l’oferta educativa de monogràfics dirigits a adults i impartits per professors especialistes en diferents disciplines artístiques. L’exposició quedarà instal•lada en diferents espais de l’escola i es podrà veure fins el proper 17 de juny. El període d´inscripció a aquests, i d’altres cursos i tallers que ofereix l´escola, serà durant el mes de juny.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.