Una exposició sobre com es generen les formes, a l’Escola d’Art  - LaGaspar
2082
post-template-default,single,single-post,postid-2082,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Una exposició sobre com es generen les formes, a l’Escola d’Art 

Una exposició sobre com es generen les formes, a l’Escola d’Art 

La gènesi de la forma
Amb el títol “La gènesi de la forma“ es presenta a l’Escola d’art el resultat dels treballs de recerca que han dut a terme els alumnes al voltant dels mecanismes i les forces físiques que generen la forma. El projecte ha estat realitzat pels alumnes de segon curs del cicle de Gràfica publicitària sota el guiatge del professor Xavier Vives. L’objectiu d’aquest projecte pedagògic és comprendre que no hi ha formes gratuïtes sinó que existeixen condicionants i contextos determinats que intervenen en la seva constitució. Al llarg de l’activitat els alumnes han provocat situacions, induït processos o creat contextos a fi i a efecte de crear formes, moltes d’elles espectaculars. Formes vegetals que mostren la seva estructura; formes lumíniques generades pel so que es mouen de forma harmònica, es perden en infinits virtuals o simplement les formes que es generen en els passos d’una dansa… La mostra s’inaugurarà el proper dimarts dia 5 d’abril a les 10,30 del matí a la sala d’exposicions de l’escola i es podrà veure fins el dia 6 de maig.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.