Premi al millor curt pels alumnes de l'Escola Gaspar Camps al Rewind Festival - LaGaspar
2079
post-template-default,single,single-post,postid-2079,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Premi al millor curt pels alumnes de l'Escola Gaspar Camps al Rewind Festival

Premi al millor curt pels alumnes de l'Escola Gaspar Camps al Rewind Festival

Rewindfestival
El passat dissabte els alumnes de l’escola municipal d’art Gaspar Camps van assistir a la Gala de Premis del Rewind Festival i van recollir el Premi al millor curt d’educació. El curt guanyador és un peça audiovisual, producte resultant de la sisena setmana de l’animació, un projecte interdisciplinar i reptador per a tots els alumnes, que potencia el treball en equip, i en el qual conflueixen diversos aspectes creatius i tècnics que els alumnes han de resoldre desenvolupant diferents tècniques d’animació i programari informàtic adient en només una setmana.
El grup del curt guanyador “Think about it” integrat pels alumnes: Marcos Orgaz, Arnau Gràcia, Sebastian ARce, Sara Pérez, Paula Masegosa, Marina Rius i Daniel Sánchez van recollir el premi acompanyats pel professor David Obiols.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.