Els alumnes de l'escola Gaspar Camps visiten el Fineart - LaGaspar
2069
post-template-default,single,single-post,postid-2069,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Els alumnes de l'escola Gaspar Camps visiten el Fineart

Els alumnes de l'escola Gaspar Camps visiten el Fineart

finart
Alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, tant els del cursos d’ensenyament reglat com els de Projecte Guiat de Fotografia, van estar visitant les diferents exposicions del FineArt.
Com a part del procés formatiu de l’alumnat de disseny gràfic, l’escola va organitzar una sortida per totes i cada una de les diverses exposicions que hi ha obertes a la ciutat.
Així van tenir ocasió de conèixer de primera mà les experiències i coneixements d’alguns dels autors participants com en la visita comentada de l’exposició d’Albert Clotet a la sala de l’Agrupació Fotogràfica.
Albert Clotet, tot un referent en el món fotogràfic igualadí, va explicar l’obra exposada, centrada especialment en els anys seixanta i setanta, la seva millor època segons diu ell mateix; una petita part de l‘extens treball de tota una vida al costat de la fotografia.
FineArt és una ocasió única d’aprendre dels grans mestres.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.