El dissabte 12 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va celebrar la jornada de portes obertes. - LaGaspar
2063
post-template-default,single,single-post,postid-2063,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

El dissabte 12 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va celebrar la jornada de portes obertes.

El dissabte 12 de març, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va celebrar la jornada de portes obertes.

Durant dues hores nombrosos visitants van poder veure les instal·lacions de l’escola i es van poder informar sobre els diferents estudis reglats que s’hi realitzen.
Per al curs 2016-2017 l’escola ofereix els cicles de grau mig d’Artesania de Complements de Cuir de la família professional de la Indumentària i Assistència al Producte Gràfic Imprès de la família de la Comunicació gràfica i audiovisual. De grau superior es pot estudiar el cicle formatiu de Gràfica Publicitària de la familia de la Comunicació gràfica i audiovisual. Els tres cicles són de dos anys de durada.
En el cicle formatiu de d’Artesania de complements de cuir, s’aprèn a treballar la pell i a crear dissenys en moltes de les seves múltiples possibilitats, des de complements de moda com bosses o cinturons fins a estoigs i embalatges de luxe, cobertes de llibre o articles esportius, és un camp només limitat per la imaginació.
Els dos cicles de disseny gràfic –grau mig i superior– formen per treballar en àmbits tan dinàmics com la publicitat, la promoció, la gràfica de producte o el disseny editorial.
Del 10 al 17 de març es pot fer la preinscripció on-line a les proves d’accés a tots els cicles formatius.
http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces
portes obertes
 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.