Finalitza amb èxit la VII Setmana de l’Animació de l’Escola d’Art  - LaGaspar
2039
post-template-default,single,single-post,postid-2039,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Finalitza amb èxit la VII Setmana de l’Animació de l’Escola d’Art 

Finalitza amb èxit la VII Setmana de l’Animació de l’Escola d’Art 

SETMANA ANIMACIÓ-1
Durant tota la setmana passada tot l’alumnat de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps va estar immers en un projecte del qual enguany se n’ha celebrat la setena edició; la Setmana de l’Animació. Aquest projecte consisteix en idear i realitzar un microcurt d’animació –el lema d’aquest any ha estat la Pau- a partir de l’elaboració d’un guió literari i tècnic, un storyboard i el rodatge i la producció del mateix. Aquest és un projecte interdisciplinar i reptador per als alumnes, que potencia el treball en equip, i en el qual conflueixen diversos aspectes creatius i tècnics que els alumnes han de resoldre desenvolupant diferents tècniques d’animació i programari informàtic adient.
El tret de sortida de la Setmana de l’Animació va començar, de fet, el passat divendres dia 19, amb una interessant conferència a càrrec del guionista, gerent i director artístic del Teatre l’Aurora, Óscar Balsells. La xerrada, que va tenir lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada, va estar centrada en la importància i l’estructura del guió, en qualsevol projecte audiovisual.
Després d’una setmana de treball intens, els dotze grups de treball –formats per alumnes de diferents edats i especialitats- van presentar en públic els seus microcurts. L’acte va tenir lloc divendres passat dia 26, a la sala d’actes del Museu de la Pell i va comptar amb la presència de tots els participants, professorat i equip directiu. La directora de l’escola va agrair l’esforç realitzat per tothom i va felicitar als alumnes per la feina feta. Tots els microcurts es podran visualitzar a http://escolagasparcamps.org. juntament amb la resta d’activitats que organitza l’escola i altres treballs realitzats per l’alumnat.
No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.